Átlagosan kb. hány alkalomra elég egy ilyen szappan?
Mennyire meleg vizet érdemes ráengedni áztatáskor?(Madame szappanjaira kb. 60° fok körüli vizet szoktam engedni, ekkor érem el a legjobb habot)
Nemrég volt egy kis melegvíz a forralóban és azt öntöttem rá, ekkor döbbentem meg, hogy mennyivel jobb lett, 60° körülire saccolom.
Cotag, a képen a te raktárkészleted látható?
Nekem napi használat mellett kb 3 hónap. Persze ez nagyban függ a felhasználótól, én nem spórolok velük.Bár a glicerinszappanok általában jóval olcsóbbak, mint egy triple milled szappan, ár-érték arányban mégis a triple-milled győz, gyakorlatilag elfogyaszthatatlanok. Egy glicerinszappan azért jóval gyorsabban fogy.http://ep.yimg.com/ca/I/yhst-96829732451264_2145_23141944
Idézetet írta: bgakos - 2011. Február 27. - 18:21:29Nemrég volt egy kis melegvíz a forralóban és azt öntöttem rá, ekkor döbbentem meg, hogy mennyivel jobb lett, 60° körülire saccolom.Lehet benne valami. Talán nem véletlenül vannak azok a régi típusú szappantartók, ahol a szappan alá öntessz meleg vizet es a kis lyukakon keresztül felmelegíti a szappant. Vannak a fórumon, akik használtak már olyant, talán majd idetalálnak és felvilágosítanak
Nekem napi használat mellett kb 3 hónap. Persze ez nagyban függ a felhasználótól, én nem spórolok velük.Bár a glicerinszappanok általában jóval olcsóbbak, mint egy triple milled szappan, ár-érték arányban mégis a triple-milled győz, gyakorlatilag elfogyaszthatatlanok. Egy glicerinszappan azért jóval gyorsabban fogy.
Jól sejtem, hogy a nagyobbik méretű szappant használod?