Üdvözletem az Uraknak,
borotvakés vásárlással kapcsolatban szeretnék tanácsot kérni, mint oly' sokan előttem
Pár éve kezdtem áttérni a patronos borotvákról a hagyományos borotválkozás felé. DE terén már években mérhető tapasztalatom van. Aztán nem olyan régen elhatároztam, hogy növesztek magamnak valami arcszőrzetet, mert bár 27 éves vagyok, feltűnés nélkül el tudok vegyülni egy középsuli folyosóján szünetben anélkül, hogy akárki akár csak rágondolna, hogy régen nem középsulis korú vagyok már
A szakállamat viszont a DE készülékekkel elég nehézkesen tudtam csak formára vágni, megigazítani, ezért valami precízebb megoldás után kellett néznem. Ezen fórum alapján jött a shavette használatának ötlete, mert ugye olcsó. Egy hónapja kezdtem el használni egy Parker 31R-t, eleinte csak igazítani, aztán már teljesen átszoktam rá "normál" borotválkozáshoz is. Egész jól megy, az eredmény nekem tetszik, és már 2 hete egyáltalán nem vágom meg magamat, bár szőrnövekedéssel ellentétesen még nem próbáltam húzni
Innen pedig nincs megállás, elhatároztam, hogy szeretnék egy igazi kést is
(Itt kezdődik a valódi kérdés, az eddigi történetírás ha valakinek nem tetszett, elnézést érte:)
Sokan írtátok itt, hogy a Kínából rendelhető Gold Dollar jó lehet tanulókésnek. Az ára nekem is bejön, csak az élezését én így 0 tapasztalattal tuti nem vállalom. A kérdésem, hogy kihez tudnám itt a fórumon elküldeni, és mennyiért vállalná a késem shave-ready állapotba hozását? Tényleg érdemes ezzel a késsel kezdeni, elfogadható minőségű?
Előre is köszönöm a válaszokat!:)